Bilbo Hundesalon

       Til forsiden

 
 

 

Efter at have lært og arbejdet som assistent hos Christina Cruft, Crufts Hundecenter som havde adresse på Jagtvej, Østerbro, blev jeg selvstændig og åbnede hundesalonen d. 1. august 1993.

Jeg er medlem af Landsforeningen for Hundesoignering Danmark, som er en landsdækkende brancheforening. Uddannelsen til hundefrisør i vores forening tager 3 år og er en mesterlære med afsluttende eksamener. Foreningen arrangerer løbende kurser både som demonstrationer af forskellige racer, arbejdskurser samt kursus i adfærd, førstehjælp til hunde og mere praktiske ting. En gang om året afholdes et weekendkursus som altid har et afvekslende og oplysende program. 

 

Da jeg ønsker at holde mig opdateret med udviklingen indenfor mit fag, deltager jeg i alle relevante kurser.

Jeg har altid været vild med hunde. Min barndoms højtelskede hund var en "meget for rund" Welsh Terrier, der blev klippet med maskine. Siden 1985 har jeg haft Irish Glen of Imaal Terrier. Jeg har kennelmærke og har gennemgået opdrætteruddannelsen i Dansk Kennel Klub. Fra tid til anden udstiller jeg mine hunde både i Danmark og udlandet.

Min hundesalon er et lille sted, der som hovedregel kun har en hund til soignering ad gangen. Det er meget vigtigt for mig, at der er fred og ro og tid til hver enkelt hund, så både hund og jeg har de optimale betingelser for et godt samarbejde.